Maandag tot en met vrijdag: 08:00 - 17:30 Zaterdag: 09:00 - 13:00 Buiten openingstijden op afspraak

Eurol servicepoint

Eurol Service Berghem

Eurol Service Berghem

Visie Eurol en V&L Car Service

Smering wordt meer en meer een specialisme. Als erkent Eurol service point in Berghem bieden wij expertise en ondersteuning op het gebied van olie. De belofte van Eurol, ‘Quality is in our nature’, sluit naadloos aan op de visie van V&L Car Service. Met passie zetten we ons in om uw voertuigen onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven. En daar helpen wij u graag mee! Heeft u een olieadviseur nodig? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier of gebruik de online Eurol olie adviseur. Als u zelf olie bijvult, zorg er dan voor dat u de juiste olie kiest! Uiteraard verkopen wij ook losse literverpakkingen van Eurol. Handig voor in de auto!

Over Eurol

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. Inmiddels zijn de producten van Eurol in al ruim 80 landen. Eurol biedt een full-service met een compleet pakket smeermiddelen en onderhoudsproducten. Bovendien zijn deze producten uitsluitend goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen. Daarnaast wordt het brede productaanbod van Eurol wordt in eigen huis gemengd en geproduceerd. Om die reden dragen de producten van Eurol goedkeuringen van diverse autofabrikanten. Ook worden Eurol producten veelvuldig gebruikt en getest op het hoogste professionele niveau van autosport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar Rally.

Waarom de kwaliteit van Eurol

Iedere autofabrikant ontwikkelt zijn eigen specifieke motoren. Deze hebben ieder hun eigen specifieke motorolie nodig. Tot vijftien jaar geleden ging dit vaak niet meer dan drie à vier verschillende soorten motorolie. Tegenwoordig zijn er nu wel meer dan tien verschillende types. Om kostbare reparaties te voorkomen, is het dus belangrijk om de juiste motorolie te gebruiken. Eurol heeft een rijke historie in de ontwikkeling van motorolie en heeft op basis hiervan olie ontwikkeld. De olie is getest en goedgekeurd door autofabrikanten en voldoet aan de allerhoogste eisen met betrekking tot bescherming tegen slijtage.