September 2020 – Universele Garage

Behoud Garantie – V&L Car Service – September 2020

Inmiddels werken wij al weer een aantal maanden volledig voor onszelf en weten steeds meer mensen ons te vinden. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke fijn, het laat zien dat we gewaardeerd worden en dat mensen op ons vertrouwen. Toch horen wij nog af en toe mensen die niet naar ons komen “omdat wij geen dealer zijn”. “Waarom komt u dan niet naar ons” is vaak onze vraag. “Ja uh…”. Daarom lichten wij vandaag eens uit waarom u in goed vertrouwen uw auto naar ons kunt brengen, zelfs als deze nog in de garantie valt. Lees daarom verder om alles te weten te komen over het behoud van garantie als wij uw onderhoud uitvoeren.

Wij monteren originele onderdelen tijdens onderhoud en reparatie

Elke auto heeft onderhoud nodig. Ook de onderdelen van een auto die nog in de garantie valt, kunnen slijten of zelfs kapot gaan. Op uw verzoek, kunnen wij ten alle tijden dezelfde originele onderdelen monteren als dat een merkdealer zou doen. Hiermee vervalt uw fabrieksgarantie niet. De fabrikant mag na montage van originele onderdelen nooit de fabrieksgarantie laten vervallen. Wie deze monteert maakt niet uit. Er wordt wel eens beweerd dat niet-originele onderdelen van mindere kwaliteit zijn. Dit geldt uiteraard voor enkele, vaak goedkope, imitatie “merken”. Wij van V&L gaan echter alleen voor kwaliteit. De niet-originele onderdelen die wij monteren zijn dus altijd van minimaal dezelfde kwaliteit als originele fabrieksonderdelen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd Eurol  leverancier, wat inhoudt dat wij ten alle tijden uw auto voorzien van de juiste én dealer goedgekeurde vloeistoffen.

Nieuwste apparatuur en up-to-date kennis

U hoort nog wel eens dat alleen een merkdealer over de juiste apparatuur beschikt om de auto uit te lezen, storingen op te sporen of problemen te verhelpen. Ook hier staan wij bij V&L klaar met onze nieuwste apparatuur waarbij wij u niet direct opzadelen met absurd hoge diagnose kosten. Daarnaast zijn wij, Vince en Luc, beide afgestudeerd technisch specialisten dus ook het argument dat een universele garage geen kennis in huis heeft is een fabel! Bovendien houden wij onze kennis op peil door diverse demonstraties en trainingen van leveranciers.

Garantie op reparaties

Het argument dat alleen een merkdealer garantie geeft op reparaties, horen wij ook vaker. Maar wij van V&L hanteren dezelfde garantie op al onze reparaties. Dit houdt in dat uw de onderdelen die wij monteren ten alle tijden voorzien zijn van garantie met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Goed onderhoud is ontzettend belangrijk. U investeert in een langere levensduur en uiteindelijk ook in een hogere restwaarde, ook als dit door een universele garage is uitgevoerd. Wij vullen namelijk altijd netjes de onderhoudsboekjes in. Daarnaast investeert u hiermee ook in veiligheid voor jezelf en voor andere inzittenden. Een goed onderhouden auto is veiliger. Lees hier meer over het onderhoud van uw auto.

Wilt u dus kennis komen maken met een universele garage waarbij service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak:

📞 06 – 40 35 46 90 & 06 – 24 15 21 61

📧 info@venlcarservice.nl

💻 www.venlcarservice.nl