Juli 2020 – Verkoopservice

Vandaag nemen wij je mee in de zoektocht naar de allereerste auto van Jet. Ze had al wat rond gekeken op de site voor het aanbod van V&L Car Service. Daar zat alleen niet de auto bij waarvan ze dacht: “dat wordt hem”! Wij als V&L bieden dan de service om op zoek te gaan naar de auto die helemaal bij jou past. Een nette en betrouwbare auto, waar wij volledig achter staan. Dat is onze service!

Ik wil een nieuwe auto, maar wat past bij mij?

Er rijdt zoveel leuks rond op de weg, maar ook net zo veel auto’s waarvan je blij bent dat jij de eigenaar in ieder geval niet bent. Wat voor auto past bij jou? Neem je het hele gezin mee van de voetbal, naar de zwemles, tussendoor de boodschappen doen en de oudste nog even ophalen bij vrienden? Dan past een kleine 3-deurs misschien niet helemaal bij jou. Een ander rijdt bijvoorbeeld maar slechts een paar keer per week wat kortere afstanden. Een diesel is dan vaak niet voordelig. Wij als V&L proberen een auto te zoeken die écht bij u past.

Wat willen jullie nog meer weten?

Een klein lijstje van bepaalde opties of eisen waaraan de auto moet voldoen, maakt onze zoektocht wat gerichter. Maar, dat is uiteraard ook niet per se nodig. Jet had bijvoorbeeld een zeer bescheiden eisenlijstje: “ik zoek een klein compact autootje en geen opvallende kleur. Verder heb ik eigenlijk geen idee!”. Geen probleem, wij gaan op zoek!

Waar letten we op?

Iets wat wij erg belangrijk vinden is betrouwbaarheid. Naast de prijs, kilometerstand en staat van de auto, zijn styling, rijeigenschappen en bepaalde opties vaak ook erg belangrijk. Soms moet hierop een kleine compromis gesloten worden. Wij vinden echter dat dit nooit ten koste mag gaan van de betrouwbaarheid van een auto. Bij gebruikte auto’s zijn er veel variabelen die de betrouwbaarheid beïnvloeden. Het type en merk van de auto, onderhoud, kilometerstand en hoe is er mee gereden zijn slechts enkele voorbeelden van deze variabelen. Doordat wij kritisch kijken naar de auto als geheel, zorgen wij er voor dat uw nieuwe auto er eentje wordt waar u fijn mee op pad kunt.

Droomauto gevonden, en nu?

Als uw droomauto is gevonden, staat eigenlijk weinig meer in de weg om uw eerste rit te gaan maken. Wij voorzien de auto van APK en een kleine beurt, tenzij anders besproken. Daarnaast worden al onze auto’s goed gepoetst en voorzien van een Fast Glaze behandeling afgeleverd, dus ook die van u! De Fiat 500 van Jet die u hier op de foto ziet, viel dan ook direct goed in de smaak: “wat een plaatje”. Na een proefrit wist Jet het zeker: “hij rijdt erg fijn, dit wordt mijn eerste auto”! Na het invullen van het papierwerk, vertrok de auto met Jet mee richting de Lutte in Overijssel. Jet wij wensen je veel fijne en veilige kilometers!

Bent u ook op zoek naar uw droomauto? Neem dan contact met ons op:
📞 06 – 40 35 46 90 & 06 – 24 15 21 61
📧 info@venlcarservice.nl
💻 www.venlcarservice.nl