Juni 2020 – V&L Vakantiecheck

Vakantie is dit jaar toch net even anders. In plaats van het vliegtuig, stapt u misschien in de auto naar Frankrijk, Italiƫ of Spanje. Wellicht blijft u in eigen land en maakt u diverse uitstapjes. Grote kans dat de auto deze zomer het meest populaire vervoersmiddel zal zijn. Een ding is zeker, in geen van deze gevallen wilt u met de auto voor verassingen komen staan! Daarom biedt V&L u de vakantiecheck voor uw auto!

V&L Car Service Vakantiecheck voor uw auto!

Wat houdt deze vakantiecheck in?

Controle van uw auto op belangrijke punten tijdens de vakantiecheck!

Veel mensen beginnen hun zomervakantie met een lijstje van wat er allemaal mee moet of wat er vooraf nog geregeld moet worden. Op die lijstjes ontbreekt in bijna alle gevallen de auto. Het advies van V&L: zet de auto ook op de lijst voor een vakantiecheck. Want onderweg met problemen komen te staan die vooraf te voorkomen zijn, dat is geen fijn begin of einde van de vakantie! Wij letten tijdens deze vakantiecheck op veel belangrijke onderdelen van uw auto. Zo checken wij onder andere de banden. Is de spanning nog juist, zit er voldoende profiel op de band en is de band goed uitgelijnd? Net zo belangrijk zijn de diverse vloeistoffen in uw auto. Zijn de koelvloeistof, remvloeistof maar ook de ruitenwisservloeistof nog op peil? Waarschijnlijk wordt er ook deels in de late avonduren of in de nacht gereden. Goed werkende verlichting is dan ook belangrijk. Dit is slechts een greep uit de vele punten waarop wij uw auto nalopen tijdens de vakantiecheck. In totaal controleren wij uw auto tijdens de vakantiecheck op meer dan 20 belangrijke punten!

Waarom is deze check zo belangrijk?

Veiligheid tijdens de vakantiecheck voor uw auto!

De meeste mensen rijden niet zo vaak en als ze wel rijden zijn dit vaak kortere afstanden. Tijdens de vakantie rijden we vaak langere stukken. Ook eenmaal op de vakantiebestemming aangekomen, worden er nog uitstapjes gemaakt. Wellicht valt het dit jaar mee, maar de welbekende zwarte zaterdagen trekt een zware wissel op de auto. V&L vindt het belangrijk dat iedereen met een veilige auto de weg op gaat, al helemaal in uw vakantieperiode. Maak uw afspraak op tijd! Zo kunnen wij u bij gebreken tijdig informeren en kiezen voor een goede reparatie.

Aircocheck

Breidt uw vakantiecheck uit met goede verkoeling in uw auto!

In de zomerperiode is verkoeling extra belangrijk. Wij raden u dan ook aan om de vakantiecheck voor de auto uit te breiden met een aircocheck. Meer over onze airco service leest u in ons uitgelicht verhaal van april 2020 of op onze airco service pagina.

Trekhaak montage

Ook de caravan, vouwwagen of fietsendrager kan mee!

Wellicht gaat dit jaar de caravan of vouwwagen voor het eerst mee op vakantie en heeft u nog helemaal geen trekhaak. Of heeft u sinds de vorige vakantie een nieuwe auto aangeschaft, waar geen trekhaak op zit. Geen probleem! V&L kan diverse soorten trekhaken monteren op uw auto. Van afneembare tot elektrisch wegklapbare of vaste kogels. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor onderweg

Zekerheid en kwaliteit tijdens de vakantie!

Natuurlijk hoopt u dat het niet nodig is, maar mocht uw auto onderweg onverhoopt extra vloeistoffen nodig hebben, is het belangrijk en fijn dat u de goede vloeistoffen toevoegt. Wij hebben daarom ideale verpakkingen voor onderweg. Wij werken voor onder andere onze motorolie en koelvloeistof samen met Eurol. Zij leveren handige liter verpakkingen voor onderweg. Breidt uw vakantiecheck voor de auto uit met deze liter verpakkingen. Zo weet u zeker dat u niet alleen de juiste vloeistoffen voor uw auto gebruikt, maar dat het ook met de kwaliteit van deze vloeistoffen goed zit!